Loopauto

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Loopauto

Een prachtige en schattige loopauto voor uw kind bestelt u op Loopstoel.nl. Met een loopauto maakt uw kind absoluut de blits. Ontspannen scheurt uw kind in zijn cabrio door de woonkamer en leert zo spelenderwijs lopen op een stapsgewijze manier. Ondanks het ontbreken van airbags in een loopauto, voldoen deze uiteraard aan alle Europese regelgevingen en bieden uw kind meer veiligheid aan in de woonkamer. De loopauto geeft uw kind een 'ruimtekussen', zodat deze is beschermd tegen hoeken en randen in de leefruimtes. Bovendien is een loopauto van Loopstoel.nl altijd gemaakt van de hoogste kwaliteit. Wij garanderen deze kwaliteit door de beste merken in ons assortiment op te nemen. De ontwikkelaars achter deze kwaliteitsmerken zijn al jarenlang bezig met de ontwikkeling van babyartikelen waarmee zij de veiligheid van uw kind verhogen. Ook houden de ontwikkelaars het comfort en het gebruikersgemak van uw kind goed in de gaten. De topmerken uit ons assortiment zijn:

Het gebruik van een loopauto

Een loopwagen is enorm handig tijdens het spelen. U kunt uw aandacht volledig bij uw kind houden en uw kind heeft meer bewegingsvrijheid. Een loopwagen baby gebruikt u voornamelijk tijdens het eerste en het tweede levensjaar. Daarna moet uw kind het zelf kunnen. De richtlijn die hierbij wordt aangehouden ligt tussen de zes en veertien maanden, maar u schat dit uiteraard het beste zelf in. Ook tijdens het bezoek aan het consultatiebureau kunnen de jeugdverpleegkundige u goed advies geven over wanneer u gebruik maakt van een loopauto annex loopstoel en wanneer uw kind zelfstandig moet kunnen lopen. Leuke varianten op de loopauto zijn loopstoeltjes en de speelse loopfiets.

Service rondom uw loopwagen

Bestelt u een loopauto bij ons, dan bestelt u ook de beste service bij die loopauto. Op onze site staan alle voordelen die u kunt krijgen wanneer u een loopauto bij ons bestelt. Deze voordelen zijn:

  • Levering van de loopauto binnen drie werkdagen
  • Is uw loopwagen niet goed? Dan is ruilen of geld terug gewoon mogelijk
  • U betaalt veilig online bij ons voor uw loopauto
  • Wij bezorgen uw loopauto in Nederland en België
  • Uw loopwagen baby is GEGARANDEERD van de laagste prijs

 Voor al uw vragen en opmerkingen belt u 0900-5081000 of stuurt u een mailtje naar service@babysupershop.nl. Bestel nu de loopauto voor uw kind op Loopstoel.nl.