Loopfiets

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Loopfietsen

Begint jouw kindje al steeds sterker te worden? Dan is een loopfiets hartstikke leuk voor jouw kindje! Met een loopfiets kan jouw kindje namelijk heerlijk bewegen maar houd jezelf nog de controle erover en kan er gemakkelijk ingegrepen worden wanneer dit nodig is. Een loopfiets is ideaal wanneer je lekker de buitenlucht in wil met je kindje. Actief bewegen in de buitenlucht is van groot belang, zelfs voor de allerkleinste onder ons! Met het grootste gemak crost het kleintje met het loopfietsje de hele buurt door. Wat zal hij of zij er van genieten! Bij Loopstoel.nl hebben wij een breed assortiment van top merken klaarstaan voor jou.

Voordelen van een loopfiets

Het hebben van een loopfietsje heeft diverse voordelen. Een loopfiets is namelijk erg goed voor de ontwikkeling van jouw kindje. Spelenderwijs leren ze van alles. Zo zal de coördinatie tussen rijden, sturen en stoppen sterk ontwikkeld worden. Daarnaast is het houden van evenwicht ook van groot belang hierbij. Ook draagt een loopfietsje bij met het inzicht en gevoel krijgen voor snelheid, afstand en ruimte. De concluderen valt dus dat een loopfiets niet alleen erg leuk is maar ook erg goed voor de motoriek en ontwikkeling van jouw kindje. En wat is er nou fijner dan spelenderwijs deze vaardigheden te ontwikkelen?

Loopfietsen en de ervaringen ermee

Een loopfiets wordt vaak aangeschaft rond het twee levensjaar. Wanneer jouw kindje dit prachtige kado krijgt zal hij of zij nog niet gelijk gaan fietsen. Dit zijn de ervaringen. Er zal eerst voornamelijk gespeeld worden met de fiets. Hierbij kan gedacht worden aan het heen- en weer bewegen van het loopfietsje. Wanneer de loopfiets vertrouwd aan gaat voelen zal het kindje er voorzichtig op gaan zitten. Vanaf hier kan het erg snel gaan. Voor je het weet rijdt jouw kleintje heerlijk rond. Loopfietsen zijn dan ook goed voor urenlang speelplezier. De snelheid van het doorlopen van de verschillende stadia kan verschillen per kind.

Loopfietsen online bestellen op loopstoel.nl

Uiteraard kunnen loopfietsen niet ontbreken op Loopstoel.nl . Met het grootste gemak bestel je de leukste loopfietsen tegen de scherpste prijs! Wij hebben de perfecte loopfiets voor zowel jongens als meisjes. Wat denk je bijvoorbeeld van onze driewieler loopfiets met leuke robot! Zowel verkrijgbaar in de kleur roze als blauw. Met deze stoere robot loopfiets ga je met het grootste gemakt lekker op pad met de kleine. Neem dus snel een kijkje tussen onze loopfietsen, en voor je het weet ga je urenlang speelplezier tegemoet met een van onze loopfietsen!. Toch liever een kijkje nemen tussen de leuke loopstoelen? Neus eens rond in ons uitgebreide assortiment.