Loopfiets Driewieler Robot Red
  • Loopfiets Driewieler Robot Red

Loopfiets Driewieler Robot Red

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Loopfiets Driewieler Robot Red

Met deze hartstikke leuke Robot loopfiets van het merk Johnson kan uw kindje samen met u lekker op pad waarbij uw kindje zelf kan fietsen. U kunt als ouder altijd zelf de loopfiets besturen zodat u in controle bent als u dat wilt. Op latere leeftijd kan het stuur verwijderd worden zodat het een gewone driewieler is voor je kindje.

Meer informatie
Minder informatie

Van € 99,99

Voor € 55,55

In voorraad

Van € 99,99

Voor € 55,55

In voorraad

Uitgebreide informatie

Loopfiets Driewieler Robot Red

Eigenschappen

- Te gebruiken vanaf ongeveer 1 jaar
- Leeftijd is niet altijd bepalend voor de aanschaf van de juiste loopfiets, elk kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen tempo. Let dus op de lengte, kledingmaat en motorische ontwikkeling van je kind.
- Laat je kindje nooit alleen spelen/oefenen met een loopfiets
- Te gebruiken tot 4 jaar
- Inclusief zonnekap, deze kan later verwijderd worden
- Inclusief veiligheidsbeugel
- Mooie mand aan de achterzijde van de fiets van kunststof
- Het kindje kan zelf trappen, maar dit hoeft niet

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Loopstoel.nl een loopstoel, loopfiets of loopstoel acccessoire heeft gekocht, dan wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Loopstoel.nl kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Loopstoel.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Loopstoel.nl kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven