Autocomfort

Tijdelijk niet in voorraad.

De Autocomfort loopstoel

Met een Autocomfort loopstoel, laat u uw baby met ondersteuning lopen. Leren lopen voor een baby is lastig. Stapje voor stapje leren ze om te lopen om de wereld om zich heen te ontdekken. Autocomfort helpt om je baby sneller dingen te laten ontdekken. Een loopstoel (ofwel babywalker) is een rijdende stoel voor baby’s tussen de 6 en 14 maanden oud. De stoel rijdt vaak op 6 of 8 wieltjes, waarbij de baby rondom is beschermd met verschillende bumpers. Ook zitten op de Autocomfort loopstoelen verschillende speeltjes met geluid.

Autocomfort loopstoel gebruikstips

Om de Autocomfort loopstoel goed en veilig te gebruiken zijn er een aantal tips.

  • Het is belangrijk dat uw baby niet te lang in uw Autocomfort loopstoel loopt om spitsvoetjes te voorkomen. Hierdoor wordt er aangeraden om uw baby nooit langer dan 20 minuten op een dag erin te laten lopen.
  • Laat uw baby in een veilige omgeving rondlopen. Omdat uw baby nu sneller in de Autocomfort loopstoel kan rondlopen, is hij sneller uit het oog verloren. Ook is een baby nog niet aan de vrijheid gewend en zal dus snel aan dingen grijpen die de baby nog niet kent en gevaarlijk voor hem/haar kunnen zijn. Houd uw baby dus weg van trappen, hete voorwerpen, glas etc.
  • Gebruik de Autocomfort loopstoel alleen voor baby’s die zelf in de zithouding kunnen komen en die niet met de beentjes het frame kunnen aanraken.
  • Het is belangrijk dat de remmen van de Autocomfort loopstoel goed werken. Zo voorkomt u harde botsingen en zal de baby ook rustig in de stoel kunnen zitten.
  • Lees voor gebruik ook de veiligheidsinstructies goed door.

Waarom Autocomfort

De loopstoelen van Autocomfort zijn van hoge kwaliteit en is er veel keus uit de vele varianten. Hierdoor kunt u uw baby met een gerust hart rond laten lopen in de Autocomfort loopstoel.

Bestel nog vandaag uw Autocomfort loopstoel of een van onze andere loopstoel merken zoals: Kees, Little World en Topmark en laat uw baby de wereld ontdekken, Loopstoel.nl!