Baninni

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Baninni

Uw loopstoel van Baninni bestelt u hier, op Loopstoel.nl. Wij zijn dé specialisten op het gebied van loopstoelen en bieden u altijd de beste Baninni loopstoel aan tegen de beste prijs. Een Baninni loopstoel is bekend vanwege de juiste pasvorm voor uw kind. De ontwikkelaars bij Baninni lijken de gave te hebben om precies datgene te ontwikkelen waar uw kind behoefte aan heeft. Het Belgische Baninni is ook niet voor niets een fantastisch merk dat wij u graag aanbieden. Met een Baninni babyartikel maakt u simpelweg geen verkeerde keuze, zo ook niet met de Baninni loopstoel.

De Baninni loopstoel

De Baninni loopstoel uit ons assortiment bestaat uit drie verschillende kleuren:

  • Ivoorwit
  • Roze
  • En grijs

Op deze loopstoel van Baninni is een speelgoeddashboard aangebracht zodat uw kind lekker in zijn loopstoel kan spelen. Een Baninni loopstoel is bovendien multifunctioneel. De wieltjes aan de onderkant kunnen ingeklapt worden waardoor u een schommelstoeltje heeft. Met deze loopstoel van Baninni kunt u dus alle kanten op.

Wij willen u altijd op maat bedienen. Twijfelt u bijvoorbeeld tussen een loopstoel van Baninni of een ander model? Gebruik dan de loopstoel keuzehulp waar u handige tips en adviezen vindt waar de Baninni of ander model loopstoel van uw kind aan moet voldoen. Ook hebben wij leuke loopautotjes en loopfietsjes in ons assortiment. Bovendien geven wij tal van voordelen waardoor u bij ons altijd op het juiste adres bent. Deze voordelen zijn:

  • Levering van uw Baninni artikel binnen 3 werkdagen
  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • En wij bieden ALTIJD de laagste prijs

Komt u ergens anders een lagere prijs tegen voor uw loopstoel van Baninni? Laat het ons weten en wij komen u tegemoet. Ook voor andere vragen en opmerkingen kunt u ons gerust bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur. Ook kunt u een mail sturen naar service@babysuperstore.nl. Bestel uw loopstoel van Baninni dus nu online op Loopstoel.nl .