Chicco

Tijdelijk niet in voorraad.

Chicco loopstoel

Een Chicco loopstoel is de loopstoel die uw baby laat glimlachen. Door de loopstoelen van Chicco leert uw baby lopen. Zo ontdekt de baby sneller het huis en worden de benen ontwikkeld. De Chicco loopstoel rolt vaak op 4 wieltjes, waarbij de baby rondom beschermd is door kunststof bumpers. Ook zitten er speeltjes op waarmee de baby kan spelen.

Hoe gebruik je de Chicco loopstoel

Het gebruiken van een Chicco loopstoel brengt ook gevaren met zich mee. Om uw baby veilig rond te laten lopen, zijn hier een aantal tips.

  • Voordat u uw baby in de Chicco loopstoel plaats is het belangrijk dat de baby zelf in de zithouding kan komen. De zithouding is een stap verder naar het kruipen en lopen toe en hierbij leert de baby al meer zijn/haar evenwicht te houden. Ook moet de baby niet in staat zijn om met zijn/haar beentjes het frame van de loopstoel aan te raken. Hierdoor is de Chicco loopstoel te gebruiken voor baby’s tussen de 6 en 14 maanden oud.
  • Voorkom harde botsingen met de Chicco loopstoel door af en toe de remmen te checken.
  • Zorg ervoor dat uw baby in een veilige omgeving rondloopt. In de Chicco loopstoel kan een baby sneller rondlopen en kan hij makkelijk bij gevaarlijke voorwerpen. Hierdoor raden wij aan om uw baby weg te houden van hete voorwerpen, glas, trappengangen en oneven ondergronden.
  • Lees voor gebruik van de Chicco loopstoel ook de veiligheidsinstructies goed door.
  • Zet uw baby maximaal 20 minuten per dag in de Chicco loopstoel. Baby’s die te lang in de loopstoelen rondlopen kunnen spitsvoetjes krijgen. Dit komt omdat een baby’s zich vaak voortbeweegt door op de tenen te lopen wanneer ze in een loopstoel zitten.

Waarom Chicco

Chicco biedt makkelijke en veilige oplossingen voor elke groeifase van de baby’s. De missie van Chicco is om bij te dragen aan de blijdschap van kinderen en deze te laten lachen. Dit doen ze onder het motto “Blijdschap gaat van hart tot hart”. Dit doen ze door verschillende producten voor baby’s te ontwikkelen en te verkopen. Daarnaast steunen ze verschillende goede doelen door de verkoop van de Chicco loopstoelen of andere producten. Naast Chicco biedt Loopstoel.nl ook andere merken loopstoeltjes, zoals: Autocomfort, Babideal en Baninni.

Bestel een Chicco loopstoel of een van onze andere merken en tover een glimlach op het gezicht van uw kindje, Loopstoel.nl!