Jane

Tijdelijk niet in voorraad.

Jane loopstoel

De Jane loopstoel is ideaal om uw baby in rond te laten lopen. In een Jane loopstoel wordt uw baby ondersteunt om te lopen. Tijdens het lopen wordt de baby beschermd van alle kanten door verschillende stootbumpers. Ook hebben de loopstoelen van Jane een speciaal remmechanisme waardoor de loopstoel automatisch remt bij oneffenheden. Daarnaast heeft de Jane loopstoel een leuk speelbord voorop, waardoor uw baby afleiding heeft en rondloopt met een glimlach.

De filosofie van Jane

Jane maakt sinds 1932 verschillende baby producten, waaronder de Jane loopstoel. Hierbij staat de gezondheid en veiligheid van het kind voorop. Dit test Jane door hun eigen onderzoekscentrum. Hier testen ze alle producten (waaronder de Jane loopstoel) op alle aspecten voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Jane loopstoel tips

  • Laat uw baby nooit zonder toezicht rondlopen in de Jane loopstoel. De baby kan zich in een loopstoel opeens een stuk sneller voortbewegen en is dus sneller uit het oog verloren.
  • Plaats uw baby maximaal 20 minuten per dag in de Jane loopstoel om een spitsvoetje te voorkomen.
  • Bij het plaatsten van de baby in de Jane loopstoel, is het belangrijk dat uw baby niet met de voetjes tegen het frame van de loopstoel kan. Als dit wel zo is, moet u hoogte van de zitting wijzigen.
  • Scherm trappen af met traphekken en plaats gevaarlijke spullen op plekken waar de baby niet bij kan komen.
  • Wij adviseren ook om altijd de handleiding door te lezen die bij de Jane loopstoel wordt geleverd.
  • Zorg ervoor dat de Jane loopstoel op een gelijkmatige ondergrond wordt geplaatst. Kleine oneffenheden kunnen gevaarlijke situaties veroorzaken, waardoor de baby zich kan bezeren.

Voor overige vragen kunt u ons altijd bellen op 0900-5081000 en zullen wij u van 09:00 tot 17:00 vakkundig te woord staan. Bekijk ook de andere loopstoel merken zoals: Chicco, Happy Baby en Safety 1st, of bestel vandaag al uw Jane Loopstoel op Loopstoel.nl!