Kees

Tijdelijk niet in voorraad.

Kees loopstoelen

Bij het kopen van een Kees loopstoel, koopt u gegarandeerd goede kwaliteit! Kees is een submerk van het merk Happy Baby waar kwaliteit en veiligheid belangrijke pijlers zijn. Op de Kees loopstoel zitten verschillende speeltjes om uw baby blij te maken tijdens het rondlopen. Ook heeft elke Kees loopstoel veiligheids rubbers en is de loopstoel in hoogte te verstellen. Daarnaast zijn de stoelen uniek doordat ze een verschillende standen hebben. Een van die standen is de schommelstand. Hierdoor kan uw baby rustig in slaap geschommeld worden. De Kees loopstoelen zijn bedoeld voor baby’s tussen de 6 en 12 maanden oud.

Kees

Kees biedt naast loopstoelen ook andere babyartikelen aan zoals kinderstoeltjes, verzorgingstassen, opvouwbare babybedjes en nog veel meer. Ook biedt Kees verschillende toepassingen voor ieder product. Zo kunnen de Kees loopstoelen in verschillende standen staan, waardoor uw baby er langer plezier van kan hebben.

Gebruikstips

Elke Kees loopstoel wordt geleverd met een handleiding en veiligheidsaanwijzingen. Hier staan tips in om de loopstoel zo goed en veilig mogelijk te gebruiken. Enkele tips zijn:

  • Zorg ervoor dat de remmen van de Kees loopstoel altijd goed aan het frame gevestigd zijn.
  • Blijf altijd toezicht houden op uw baby terwijl hij/zij in de Kees loopstoel zit. Ook zijn de baby’s nu sneller maar net zo nieuwsgierig naar alles wat ze niet kennen. Hierdoor is het belangrijk dat gevaarlijke voorwerpen ongrijpbaar zijn voor de baby.
  • Laat uw baby nooit langer dan 20 minuten (per dag) in de Kees loopstoel zitten.
  • Laat uw baby in een veilige en vlakke omgeving rondlopen. Hierdoor voorkomt u dat uw baby struikelt over kleine onevenheden.

Daarnaast raadt Loopstoel.nl altijd aan om voor gebruik van de Kees loopstoel de handleiding door te lezen.

Voordelige Kees loopstoelen bij loopstoel.nl

Bij loopstoel.nl vindt u alle loopstoelen gegarandeerd voor de laagste prijs. Loopstoel.nl kan de laagste prijs garanderen doordat ze onderdeel zijn van Babysupershop.nl. Hierdoor hebben we bij Loopstoel.nl ook veel kennis in huis en willen we u altijd helpen met het maken van de beste keuze.

Koop vandaag nog een Kees loopstoel of een van onze andere loopstoel merken zoals Autocomfort en laat uw baby de eerste stapjes zetten, Loopstoel.nl!