Little World

Tijdelijk niet in voorraad.

De Little World loopstoel

Met een Little World loopstoel, leert uw baby zijn eerste stapjes te zetten. Leren lopen voor een baby is lastig, terwijl uw baby alles wil ontdekken. Een Little World loopstoel helpt om je baby sneller dingen te laten ontdekken. Een loopstoel (ofwel babywalker) is een rijdende stoel voor baby’s vanaf 6 maanden en tot ongeveer 12 kilo. De Little World loopstoel beschikt over een stoel die in hoogte verstelbaar is, een speelblad met verschillende speeltjes en geluiden die tevens afneembaar is en alles is van duurzaam materiaal waarbij de baby rondom goed beschermd is.

Tips voor het gebruik van de Little World loopstoel

Voordat u gebruik maakt van de Little World loopstoel, zijn hier enkele gebruikstips om uw baby zo veilig mogelijk in de Little World loopstoel te zetten.

  • Gebruik de Little World loopstoel pas als uw baby zelfstandig in de zithouding kan komen.
  • Zorg ervoor dat uw baby niet met de beentjes tegen het frame van de Little World loopstoel kan schoppen. Dit kunt u voorkomen om de stoel op de juiste hoogte af te stellen.
  • Daarnaast is het belangrijk dat uw baby maximaal 20 minuten per dag in de loopstoel loopt. Baby’s die te lang in de loopstoel lopen, kunnen spitsvoetjes ontwikkelen wat het zelfstandig lopen tegenhoudt.
  • Het is belangrijk dat de remmen van de Little World loopstoel juist op de loopstoel zijn bevestigd. Zo zullen botsingen en gevaarlijke situaties voorkomen worden, doordat de loopstoel automatisch remt bij gevaar.
  • Oneffenheden en trappengangen moeten vermeden worden. Zorg ervoor dat uw baby in een veilige omgeving rond kan lopen. Ook zal uw baby nieuwsgierig zijn naar alle spullen die hij/zij ziet en zal deze willen pakken. Zorg er dus voor dat gevaarlijke spullen buiten bereik blijven.
  • Bij iedere Little World loopstoel worden veiligheidsinstructies meegeleverd. Lees deze ook goed door.

 

Koop vandaag nog een Little World loopstoel of een van onze andere loopstoel merken zoals de loopstoelen van Kees en help uw baby met het zetten van zijn/haar eerste stapjes, Loopstoel.nl!