Safety 1st

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Safety 1st

Wereldwijd het bekendste merk van babyartikelen uit Australië is toch wel Safety 1st. Dit merk levert fantastische babyartikelen, waaronder prachtige loopstoeltjes. Het loopstoeltje dat wij in ons assortiment hebben van Safety 1st is de loopstoel Happy Step Fifties. Dit eigentijdse ontwerp van Safety 1st wordt gemaakt van de beste kwaliteit. Deze loopstoel is ongelofelijk stabiel en zorgt er voor dat u en uw kind er een geweldige tijd mee kunnen beleven. Met deze loopstoel bieden wij u een fantastisch product dat u tevens aanschaft tegen de beste prijs. De Safety 1st loopstoel uit ons assortiment is GEGARANDEERD van de laagste prijs. Komt u ergens anders hetzelfde model goedkoper tegen, laat het ons weten en wij komen u tegemoet.

Safety 1st: een begrip sinds de jaren 80

Michael Lerner richtte het merk Safety 1st in het begin van de jaren 80 op met een geweldig concept. We beginnen bij het begin. Lerner reed zijn 18 maanden oude neefje terug naar huis. Hij was kapot van de zenuwen. Toen werd hij geïnspireerd door de Australische verkeersborden en kwam zo op het idee van Safety 1st. Zijn eerste product was het ‘ Baby on Board; verkeersbord dat de ouders op de achterruit van hun auto kunnen bevestigen. Hij noemde zijn bedrijf ‘ Safety 1st’. Sindsdien is het Australische Safety 1st een van de bekendste merken ter wereld op het gebied van babyartikelen en hebben ze al talloze fantastische babyproducten op de markt gezet.

Service van Loopstoel.nl

Toch nog niet helemaal de juiste loopstoel gevonden? Neem een kijkje bij onze andere top merken op de site. Wij bij Loopstoel.nl bieden u altijd de beste online service omtrent uw Safety 1st loopstoel. Wij staan van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur altijd telefonisch voor u klaar op 0900-5081000. U kunt ook een mailtje sturen naar service@babysupershop.nl. Wij geven u zo spoedig mogelijk een deskundig antwoord op al uw vragen en opmerkingen. Bestel dus nu uw Safety 1st loopstoel op Loopstoel.nl.