Titanium Baby

Tijdelijk niet in voorraad.

Titanium Baby

De loopstoel van Titanium Baby doet zijn naam eer aan. Deze prachtige loopstoelen van Titanium Baby zijn op het eerste oog schattig en een musthave voor iedere ouder. Daarnaast zijn ze gemaakt van een ongelofelijk goede en sterke kwaliteit, precies het soort loopstoelen dat wij u aan willen bieden. Met de Titanium Baby artikelen uit ons assortiment, geven wij u veilige en stabiele artikelen waar u en uw kind mee vooruit kunnen. Wij hebben drie modellen van Titanium Baby loopstoelen. Deze zijn:

  • Loopstoel Titanium Baby iWalk Grijs
  • Loopstoel Titanium Baby iWalk Blauw
  • Loopstoel Titanium Baby iWalk Roze

 Deze modellen zijn helemaal ontwikkeld naar de wensen en behoeften van uw kind. Ook is het leuk om te kijken naar de loopauto en loopfiets voor uw kindje.

Gebruik van een loopstoel

Net als iedere loopstoel, is het ook belangrijk dat u de Titanium Baby loopstoel goed afstelt op de wensen van uw kind. Zo is het belangrijk dat het zitje van de Titanium Baby loopstoel niet dichter bij de grond zit dan 18 centimeter om te voorkomen dat de beentjes van uw kind onder het zitje terecht komen. Bovendien adviseren wij om uw kind stevig neer te zetten in de Titanium Baby loopstoel om kantelen te voorkomen. Bent u aan het twijfelen tussen verschillende loopstoelen? Gebruik dan onze loopstoel keuzehulp. Daarmee helpen wij u met het maken van de juiste keus. Hierin staan handige tips waar een goede loopstoel aan moet voldoen volgens ons.

Service voor uw Titanium Baby loopstoel

U bestelt bij Loopstoel.nl ook de beste service wanneer u een Titanium Baby loopstoel bestelt. Wij bieden u de volgende voordelen aan om die fantastische service te waarborgen:

  • Wij bieden altijd de laagste prijs
  • Wij bezorgen in Nederland en België
  • Ruilen of geld terug is gewoon mogelijk bij ons
  • U betaalt bij ons veilig online
  • Wij leveren binnen drie werkdagen

En wij helpen u persoonlijk met al uw vragen en opmerkingen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur op 0900-5081000. Een mail sturen naar service@babysupershop.nl kan altijd. Bestel uw Titanium Baby Loopstoel nu online op Loopstoel.nl.