Loopauto

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Loopauto

Wanneer je kindje 1 jaar oud is wordt een loopauto erg leuk om aan te schaffen. Een loopauto is erg leuk als speelgoed en is daarnaast ook goed voor de ontwikkeling van de motoriek van het kind. Met een loopauto van Loopstoel.nl heb je gegarandeerd urenlang speelplezier. De auto’s zijn van uitstekende kwaliteit en een veilige manier van speels leren voor je kindje.

Loopauto aanschaffen: Waar let ik op?

Wanneer je een loopstoel gaat aanschaffen is het belangrijk om op een aantal aspecten te letten. Let er bijvoorbeeld op dat de loopauto een goede zitting heeft, en de voetjes bij de grond komen. Daarnaast zijn rubberen banden aan te bevelen wanneer de loopwagen ook binnen gebruikt zal worden. Dit voorkomt krassen op de vloer. Is je kindje nog erg klein? Let er dan ook op dat je ten alle tijden het stuur kan overnemen. Je kindje moet nog van alles leren, ruimtes kunnen soms lastig in te schatten zijn. Zo kun je gemakkelijk ingrijpen wanneer situaties dreigend lijken te worden.

Loopauto: voor binnen of voor buiten?

Loopauto’s die voor binnen geschikt zijn, zijn in de meeste gevallen ook prima buiten te gebruiken. Dit in verband met de stevige materialen die gebruikt worden voor de loopwagen. Een loopwagen baby dient ten alle tijden veilig te zijn. Er wordt door de fabrikant altijd aangegeven of de loopauto geschikt is voor buiten. Bij de loopauto’s van Loopstoel.nl is dit het geval.

Little Tikes loopauto

De loopwagens van Loopstoel.nl zijn van het merk Little Tikes. Little Tikes heeft een loopauto voor iedereen. Zo is er loopwagen rood. Deze loopwagen is erg handig in gebruik door het hengsel aan de achterkant waardoor je de auto ook kunt duwen. Een ander pluspunt van deze loopauto is dat er aan de achterkant twee bidonhouders zitten en aan de voorkant een handig vakje om spulletjes op te bergen. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld een lekker snack voor onderweg. Daarnaast heeft Loopstoel.nl ook nog een Little Tikes loopauto met een vrolijk gezichtje aan de voorkant. Deze loopwagen is zowel voor de allerkleinste als de wat grotere kindje geschikt. Dit door de uitneembare bodem. De allerkleinste worden dan veilig beschermd van de grond. Is je kindje al wat groter? Dan kan de bodem verwijderd worden waardoor het heerlijk mee kan lopen. Ook hebben wij leuke loopfietsjes in ons assortiment klaarstaan voor jouw kleintje.

Neem snel een kijkje in het loopwagen baby assortiment van Loopstoel.nl en vindt de loopauto die bij jouw kindje past. Eenmaal een geschikte loopauto gevonden? Dan kan het echte speelplezier beginnen!