Loopstoel

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Loopstoel baby

Ben je op zoek naar een loopstoel baby? Dan ben je bij Looptstoel.nl aan het juiste adres! Een loopstoel baby is ideaal wanneer je kindje al zelfstandig kan zitten. Dit is van groot belang, kan je kindje nog niet zelfstandig zitten, is het niet verstandig hem of haar in een loopstoel te zetten. Wanneer je kindje in een loopstoel baby zit wordt het ondersteund om rechtop te zitten. Het is dan ook van groot belang dat het zitje van goede kwaliteit is om lichamelijke schade te voorkomen. Al met al is een loopstoel baby ideaal om spelenderwijs op verkenning te gaan door bijvoorbeeld de woonkamer. Toch even iets anders en unieks voor je kindje? Wij hebben ook erg leuke loopautotjes en loopfietsjes in ons assortiment.

Gebruiktips voor een loopstoel baby

Wanneer je besluit een loopstoel baby aan te schaffen voor je kindje is het belangrijk met een aantal dingen rekening te houden. Om het spelen met het loopstoeltje zo veilig mogelijk te laten verlopen zullen wij een aantal gebruiktips geven voor de loopstoel baby.

  • Zorg dat het kind ten alle tijden onder toezicht is.
  • Loopstoel baby is alleen geschikt voor kindjes die al zelfstandig rechtop kunnen zitten maar nog niet kunnen lopen.
  • Laat je kindje niet langer dan 20 minuten per dag in de loopstoel baby.
  • Stel het stoelje zo af, dat de voetjes net bij de grond kunnen.
  • Voorkom gevaarlijke plekken zoals trappen, scherpe voorwerpen, stopcontacten, verwarmingen en dergelijke.

Loopstoel baby op Loopstoel.nl

Op Loopstoel.nl is er altijd een ruime keuze in loopstoel baby. Voor iedere baby hebben wij de beste loopstoel tegen de scherpste prijs! Vind je de loopstoel baby die je graag wil ergens anderes goedkoper? Laat het ons dan gerust weten. Vragen over welke loopstoel nou goed bij jouw baby’tje past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij de zoektoch naar de perfecte loopstoel baby! Ook voor andere vragen en opmerkingen kunt u ons gerust bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur. Ook kunt u een mail sturen naar service@babysuperstore.nl. Loopstoel.nl heeft voor iedere baby de perfecte loopstoel.